Om deel te nemen aan de Yakult SMEG winactie moet de deelnemer naar de actiepagina gaan en daar zijn naam, voornaam, e-mailadres en geboortedatum achterlaten en de kassabon uploaden.

De actieperiode loopt van 20 december 2021 tot en met 31 mei 2022. Inzendingen na 31 mei 2022 (00:00) zullen niet meer in aanmerking komen voor deze actie.

SMEG actie week week week week week
SMEG blender 3 9 17 - -
SMEG staafmixer set 4 7 10 14 18
SMEG waterkoker 5 11 19 - -
SMEG citruspers 6 12 15 20 -
SMEG melk opschuimer 8 13 16 21 -
SMEG koelkast 22 - - - -

De eerste trekking vind plaats eind week 3 2022.

Het is belangrijk dat alle velden juist ingevuld zijn en de foto’s niet te groot zijn (maximaal 5 MB, het uploaden van de foto kan even duren). Check ook of de foto het juiste format heeft. Wij accepteren alleen jpeg, jpg, png of pdf. Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via de consumentenservice. Het insturen via het informatie emailadres is geen rechtsgeldige inzending voor deze actie.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Insturen kan uitsluitend via de online actiepagina.

Per transactiebon, met daarop minimaal 1 gekocht Yakult product vermeld, mag je 1x mee doen.

Je gegevens worden verwerkt conform de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Je hebt het recht tot inzage, aanpassing en verwijdering hiervan. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Prijzen vanaf yakult.be/SMEG worden uitsluitend naar een adres in België of Frankrijk verstuurd. Deelname in Nederland is mogelijk via yakult.nl/SMEG.

Kijk goed of de bevestigingsmail niet in jouw ongewenste mail terecht is gekomen. Neem anders contact op met de Yakult via de verschillende contactmogelijkheden.

Neem contact op met Yakult.